Cafea la cornet – noua senzatie a anului 2017

          Cred ca ati auzit cu totii de noua senzatie a acestui an, cafeaua la cornet. Este un preparat foarte mediatizat care se bucura deja de un real succes in foarte multe tari si chiar in Romania.

          De obicei in cornetele glazurate cu ciocolata se serveste cappuccino. Un shot de cafea ristretto imbratisat de crema fina de lapte, un pic de atentie si de indemanare din partea celui ce o prepara si rezultatul este unul spectaculos. O incantare atat ca gust cat si ca prezentare.

          Insa ceea ce sigur nu stiati este faptul ca, de un succes si mai mare decat al cafelei se bucura ciocolata calda la cornet. Se prepara la fel ca o ciocolata calda clasica, se toarna in cornet si se adauga bezele – marshmallows- ca decor. Si gata, deliciul este pregatit pentru a si savurat si mai ales fotografiat.

          Dar ce face ca acest cornet glazurat sa fie atat de special?

          Cornetul propriu-zis are o textura si o densitate mai dure decat al unuia obisnuit, fiind realizat dintr-o faina speciala, de catre maestrii gelateriilor italiene. Apoi este glazurat cu o fina ciocolata belgiana, care are in acelasi timp proprietatile de a fi minunata ca gust, cat si de a avea un punct de topire foarte ridicat. Atunci cand se toarna cafea sau ciocolata calda in cornet acesta isi pastreaza proprietatile initiale si nu se inmoaie nici dupa ce lichidul din interior se raceste.

          Au fost necesare saptamani intregi de teste si de experimente (delicioase 😀 ) pentru a ajunge la acest rezultat, de care suntem mandri.

          Venim in intampinarea dumneavoastra cu mult drag cu sfaturi, consiliere si orice alt tip de detalii pentru a reusi sa implementati aceasta noutate in meniul cafenelei sau al restaurantului pe care il administrati. Va promitem ca veti avea parte de un succes neasteptat si va asiguram de o colaborare fructuoasa impreuna.

       Cu mult drag,

  echipa Bio Horeca

Ti-a placut acest articol? Distribuie si prietenilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *