Cornetele glazurate made in Romania au ajuns in Anglia si Austria

    Cornetele noastre galazurate pentru cafea fabricate in Romania sunt acum disponibile clientilor unor cafenele din Londra si Viena. Nu mica ne-a fost mirarea atunci cand am fost contactati de managerii unor localuri din aceste orase. Dupa cateva discutii si mostre trimise spre testare produsele noastre au trecut granita si au ajuns in meniurile unor coffee shop-uri cochete, mai intai in Austria iar apoi in Anglia.

   Se pare ca si strainii indragesc acest concept nou inedit de servire a cafelei, in cornet cu ciocolata. Odata cu venirea toamnei ciocolata calda la cornet, cu delicioasele bezele gumate, revine in prim plan. Ca si un mic detaliu „din interior”, ciocolata calda are un succes mult mai mare decat cappuccino in sezonul rece, in ceea ce priveste servirea la cornet, bineinteles.

In curand vom avea disponibile si alte modele de cornete. Acestea se afla acum in faza de test, iar in perioada urmatoare vi le vom oferi pentru a va rasfata clientii.

Va stam la dispozitie intotdeauna cu mare drag cu toate informatiile sau sfaturile in ceea ce priveste cafeaua la cornet. Punem foarte mult suflet in ceea ce facem si vrem ca, impreuna cu dumneavoastra, sa facem cat mai cunoscut acest concept inedit.

Va asteptam intrebarile si va dorim mult succes !

Ti-a placut acest articol? Distribuie si prietenilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *